تبلیغات
لاکی بامبو - لاکی بامبو چیست؟
توزیع و پخش لاکی بامبو به صورت عمده و خرده

:درباره وبلاگ

:آرشیو

:نویسندگان

:آخرین پستها

:نظرسنجی

آماروبلاگ

چهارشنبه 27 مرداد 1389-06:17 ب.ظ



بامبو که در زبان فارسی‌ به‌ نی‌ خیزران شهرت دارد، گیاهی‌ است‌ که‌ در دامنه کوه‌ها و تپه‌هایی‌ که‌ دارای رطوبت‌ 65 تا 90 درصد باشد روئیده یا کشت می‌شود. میزان رطوبت‌، حرارت‌ ‌موجود در منطقه و نوع خاک، تعیین‌کننده کیفیت و مرغوبیت بامبو است و هر چه‌ میزان‌ رطوبت‌ و حرارت‌ بیشتر باشد، کیفیت محصول بهتر خواهد بود.

البته بامبوهایی که در گل‌فروشی‌های تهران و شهرستان‌های بزرگ کشور برای مصارف زینتی به فروش می‌رسند از انواع داخلی آن نیستند بلکه نوع خاصی از بامبو هستند که به «لاکی بامبو» شهرت دارند. نام علمی این نوع بامبو «دراسینا» است.

کشت و پرورش «لاکی بامبو» در داخل کشور بسیار پر هزینه است. این گیاه که معمولا از مالزی و تایلند وارد می‌شود در شرایط طبیعی آب و هوایی کشور نمی‌روید.

بامبو نیاز به خاک ندارد! بامبو را می‌توان در آب یا «ژل‌خاک‌ها» نگهداری کرد. اما برای رشد بهتر آن از تقویت‌کننده‌های مایعی استفاده می‌شود که به آب آنها اضافه می‌کنند، گل‌فروشی‌ها آن را با نام «غذای بامبو» می‌نامند.




نظرات() 

تاریخ آخرین ویرایش:چهارشنبه 27 مرداد 1389 06:50 ب.ظ


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.